Dongguan chengyuan packaging products Co,.Ltd

Zprávy

Jak zvolit správný obalový materiál pro váš produktn
Čas vydání: 2022-01-18 15:07:02  Hity: 28
Neptý výběr obalového materiálu pro váš produkt, ujistěte se, že analyzuji cíle a účel. Zeptejte se sami sebe, zda obalový materiál, který jste vybrali pro vaše produkty, vyjadřuje správnou zprávu pro vaši značku? Zůstane to rozbalovací zkušenost? Výběr správného obalového materiálu je protonezbytný k marketingu. N \\ t havinn103; Záložka přes minimální částku pro výdaje a prvky T, které chcete zahrnout pro účely značky. K dispozici jsou různé typy balení materiálu, v závislostina tom, kolik byste chtěli utratit. Můžete si koupit opakovaně použitelné, re healable balení materiálu a atraktivní v závislostina potřebě značky a produktu.

2) velikostn

k distribuci. Zvolte obalový materiál, který berefit váš produkt a jeho distribuční potřeby. Vyberte si materiál, který lze snadno přizpůsobit libovolnému požadavkuna velikost. Existuje dobrá škála materiálů, které mohou odpovídat vašemu rozpočtu a potřeby výrobku. Udělejte sinějaký čas, abyste analyzovali požadavekna výrobek a vyberte si správný. Existujínekonečné volby, pokud jde o materiály, alenejoblíbenější jsou

• Smršťovací fólien Světlo a ideální pro vnější balení N • Flexibilní filmy: Ideální pro mlékárny, potraviny, farmaceutika a kosmetika \\ tn • lepenky: Používá se pro kartony a podnosy a mlékárny, kosmetiku, hardware a další položky. \\ t Správný obalový materiál podle produktů. Různé produkty mají různé požadavkyna balení. Můžete analyzovat výše uvedený koncept zvolit správný obalový materiál pro váš produkt. N4) Distribuce Pokud se váš produkt poškodí před dosažením zákazníka, pravděpodobně jste zmeškalinejdůležitější faktor: distribuci. Musíte zajistit, aby váš produkt je v pořádku, jinak se bude rozbít v dopravě. . Vyberte si obalový materiál, který odráží zprávu a účel značky. Pokud jsou vaše produkty Eco FRIFLY, pak si můžete vybratněco z ekologického obalového materiálu. Budete muset styl obal snázvem značky, logo, informace o produktu a zprávou. Držte tuto věcna mysli při výběru správného obalového materiálu pro váš produkt. N6) Ergonomický balení - ideální jedenn

Zákazník může produkt v ruce rychle cítit. Poslední věc, kterou byste chtěli, je čas a úsilí otevřít balíček. Nejlepší způsob, jak zajistit snadné otevření balíčku, je výběrem ergonomického balení. S ohledemna pohodlí zákazníka je stejně důležitý jako branding produkt. Z tohoto důvodu zvolte ergonomické balení pro vaše produkty, které zajišťují rychlé otevření a je snadno ovladatelný.

7) Decia High

END anízká cena NEND, komodita vs. znalci Zboží a fashionista vs. funkční očekávání, každá znich definovala možnosti v balení pro budoucí příležitost pro růst. Zákazníkn39; s reakce záleží v každé fázi podnikání. Proto zvolte správný obalový materiál.

Předchozí: Tipy pro luxusní balení

další: Role balení v účinné identit...